top of page

Dianne.
 

Als kind weet ik het al: ik wil de wereld verbeteren. Als groot liefhebber van alles wat leeft, koester ik moeder Aarde.

De natuur, de dieren om me heen: ze inspireren me, iedere dag weer. Ze geven rust en het gevoel dat ik zijn mag wie ik ben.

 

Be the change 

you wish to see

in the world!

Op de een of andere manier vinden mensen het raar als je de wereld wilt verbeteren. Het interessante is dat je de wereld al positief verandert met één lach of door iets goeds te doen voor anderen. Het is zo gemakkelijk! De wereld verbeteren is mijn persoonlijke missie. Ik heb ontzettend veel moeite met het onrecht dat we elkaar, de dieren en de natuur aandoen. We lijken vergeten te zijn dat alles met elkaar verbonden is… Zit je lekker in je vel, dan maak je keuzes in je leven die niet alleen jou, maar ook je leefomgeving positief beïnvloeden. Geldt voor ons allemaal. Dus ik zeg: Be the change you wish to see in the world! Dat gevoel, die overtuiging, is de basis van tjoozz. Samen met jou en door jou de wereld een beetje mooier maken.

In de loop van de jaren heb ik veel gezondheidsklachten gehad en ben ze allemaal grondig gaan onderzoeken. Ik wil het beste uit mijn leven halen en na veel proberen en testen heb ik ze ten goede weten te keren naar een vitale energieke levensvorm. Persoonlijk kies ik voor de hoogste waarde van levensgeluk en vitaliteit. Want waarom genoegen nemen met minder? Niets neem ik zomaar aan. Het is mijn lichaam en mijn leven en daar ben ik zuinig op. Ik kies dus zelf wat goed voor me is! Daarvoor heb ik kennis nodig ik neem dan ook al jaren werkelijk alles op het gebied van voeding en een happy & healthy leefstijl tot me.

Tjoozz joy!

Het fascineert me enorm. Steeds opnieuw ontdek ik wat goed voor mijn lichaam is, en wat niet. Wat bij mij werkt, hoeft bij jou niet per se te werken. Gezondheid is een dynamisch gegeven. Dat is ook de kracht van tjoozz. Niks methodes of voorgeschreven levensstijlen volgen.

Jouw lichaam, jouw leven, dát is mijn uitgangspunt!

Kies je voor tjoozz, dan kies je voor geluk, vreugde, vitaliteit, respect, gezondheid & energie. Je hebt het zelf in de hand.

Kies je voor tjoozz, dan kies je voor geluk, vreugde, vitaliteit, respect, gezondheid & energie.
Je hebt het zelf in de hand.
bottom of page