top of page

tjoozz 4u!
 

Heb je behoefte aan meer energie, wil je je (gezondheids)klachten of voedings-problemen aanpakken, voel je stress of zit je met levensvragen? Wil je meer uit je leven halen, de creativiteit laten stromen, je dromen leven, je vrij voelen, onstuimig genieten en weer onbedaarlijk lachen?

 

tjoozz now!

Today I tjoozz joy

tjoozz helpt jou op weg naar gezondheid en geluk. Geeft je inzichten die je bewust maken. In je leefstijl en je voedingspatroon. We leggen patronen bloot die in de loop van de tijd zijn ontstaan. Patronen op het gebied van je leven, stress, angsten, relaties, beweging en voeding. Dingen die nu eenmaal gebeuren.

En waar je gelukkig iets aan kunt doen! Met de inzichten die we samen opdoen, coachen we je naar meer levensgeluk, meer vrijheid en een betere gezondheid.

Werkwijze
Op basis van een intakegesprek bepalen we wat jij op dit moment nodig hebt om je vitaler en gelukkiger te voelen. Gaat het om een concreet voedingsvraagstuk of heeft je behoefte een emotionele achtergrond? Ik benader de oplossing holistisch, dat wil zeggen dat ik je vraag in een groter geheel plaats en erken dat alles met elkaar verbonden is. Vervolgens geef ik aan hoe ik je kan helpen.

 

Intake gehad. En dan?
Mogelijk heb je voldoende aan de adviezen die ik je geef in het intakegesprek. Dan ga je daar zelf mee aan de slag op weg naar meer vitaliteit. Het kan ook zijn dat je baat hebt bij een of meerdere consulten. We bespreken het allemaal tijdens je intakegesprek.

Kosten
Intake     € 80,- (= incl. 21% btw) (max. 1,5 uur)
Consult  € 70,- (= incl. 21% btw)
If you want to be happy - tjoozz
bottom of page