Trainer Hormoonfactor, hormonen in balans

Ralph Moorman, ir. Levensmiddelentechnologie en gezondheidscoach, ontwikkelde een gezondheidsprogramma dat op natuurlijke wijze het hormonale systeem terug in evenwicht brengt. Dit brengt veel meer voordelen met zich mee dan alleen verbetering in de lichaamssamenstelling.
Door de richtlijnen van de hormoonfactor te volgen kunnen veel gezondheidsproblemen sterk verminderen of zelfs verdwijnen. Er zijn veel goede resultaten geboekt bij mensen met allerlei huidproblemen, gewrichtsproblemen, ontstekingen, long- en voorhoofdsholteklachten, hoofdpijnen, depressies, gewichtsproblemen, psychische aandoeningen, vermoeidheid, burn-out, diabetes 2 en zelfs auto-immuunziektes en spieraandoeningen.


De opleiding Trainer Hormoonfactor is een uitstekende basis voor een goede gezondheid. Met een brede aanpak, waarbij voeding, training en stressbeperking de pijlers vormen, pak je precies díe facetten aan die zo essentieel zijn voor jouw gezondheid.

Prachtig te ervaren wat gezonde voeding met je lichaam doet. Veel klachten ontstaan door een disbalans in hormonen. Terug naar voeding zoals voeding bedoeld is. Wat voedt jou letterlijk en figuurlijk? Met dit voedingsprogramma kunnen veel gezondheidsproblemen sterk verminderen of zelfs verdwijnen.

 

www.sonneveltopleidingen.nl/opleidingen/trainer-hormoonfactor

© 2015 by sterckdesign | contact 

Follow us!

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
Contact

Veendijk 10

1689 WB | Zwaag

info@tjoozz.com www.tjoozz.com

06 - 109 418 03